“Та її лікувати треба!”: Волонтерка Звіробій прокоментувала погрози президенту Зеленському. Соромно як…



Після того, як в Мережі розгорівся скандал через відеоролик на якому народний депутат Софія Федина і волонтер Маруся Звіробій погрожують вбивством і розправою президенту Зеленському, обидві учасниці інциденту прокоментували свої слова. І на цей раз без погроз.

- джерело.

Спочатку ролик-виправдання записала Софія Федина. А пізніше Звіробій у прямому ефірі телеканалу “НАШ” заявила, що вона не погрожує Зеленському, а лише попереджає його.

На запитання НАШого ведучого, що її погрози можуть каратися законом по статті 346 (Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча ), і ст. 129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу України, і що це карається позбавленням волі на строк до п’яти років позбавлення волі, Звіробій відповіла:

https://youtu.be/SW56wYbVI7o

“Я не юрист, щоб статті коментувати…Треба розрізняти попередження і погрози”.

Згодом вона пояснила свої слова, і заявила, що це був не заклик до бійців на Донбасі, а попередження Зеленському, щоб той не використовував такі слова, як: “я не л*х”, “ти”, “пасажир”.

“Він (Зеленський, – ред..) не знайомий з тим, що він має справу з контуженими людьми.. я з ними працюю всю війну і знаю, на що вони здатні. Це не заклик до цих людей, а попередження незнайомому з ними товаришу Зеленському. Нехай “фільтрує базар”, – сказала Звіробій.

У коментарях під відео українці бурхливо реагують на слова Звіробій і називають не найкультурнішими словами.

“Боже, її лікувати треба! соромно як…, Вона душевно хвора…
Федина знайшла собі подібну, Вона дура тупа це ще м’яко сказано фффффф таке бидло, та ін.”


Читайте також:


Залишити коментар: