“Ситуація в Сєвєродонецьку вкрай складна”: Данілов заявив, що ЗСУ бракує зброї та артилерії



Ситуація на сході України, зокрема в Сєвєродонецьку, станом на 7 червня є вкрай складною. Українські війська тримають ситуацію під контролем, проте щодня робити це дедалі важче, адже артилерія окупантів працює майже цілодобово.

Пише - джерело.

Водночас для бажаної відповіді російським військам захисникам України бракує відповідних збройних комплектів та артилерії.

Про це секретар РНБО України Олексій Данілов заявив у прямому ефірі спільного інформаційного марафону UAразом на українських телеканалах.

“Ситуація на сході є складною вже не перший день. Ситуація, яка відбувається сьогодні в місті Сєвєродонецьку, вкрай-вкрай складна. Наші хлопці і дівчата, наші військові тримають ситуацію, Сєвєродонецьк. Але з кожним днем все це важче і важче робити. Тому що артилерія ворога працює майже цілодобово. Криють і криють, і криють наші населені пункти”, – розповів Данілов,

“І це є для нас дуже небезпечно, тому що ми не можемо, на превеликий жаль, дати відповідь в бік нашого ворога таку, якої було б достатньо. Відповідь є, але вона на сьогодні не така, яку б хотілося мати нашим військовим саме з точки зору наявності у наших військових відповідних збройних комплектів та артилерії”, – додав секретар РНБО.


Читайте також:


Залишити коментар: