Сицилія: У чому хитрість продажу будинків за € 1 на острові і по всій Італії. Відео



Влада багатьох регіонів Італії привертають покупців, роздаючи нерухомість практично безкоштовно, але є кілька умов …

- джерело.

На італійському острові Сицилія роздають будинки практично безкоштовно. Але є одна умова, при якому ви можете стати новим власником нерухомості на найбільшому острові в Середземному морі.

Чому на Сицилії розпродають будинки?
Влада міста Муссомелі, що в центральній частині острова, виставили на продаж близько сотні покинутих будинків за символічну суму – по 1 євро кожен, пише 24tv.ua.

Нові власники можуть придбати житло тільки за умови, що зобов’язуються його відбудувати.

Таку “смішну” ціну на нерухомість встановили, щоб залучити потенційних покупців, серед яких можуть бути й іноземці. Влада муніципалітету визнає, що грошей на відновлення будинків, багато з яких знаходяться в аварійному стані, немає.

Щоб купити будинок за 1 євро, треба також внести заставу в розмірі 8000 доларів і зобов’язатися відновити житло за рік. Якщо новий власник не встигне виконати реставраційні роботи за цей час, заставу йому не повернуть.

За підрахунками, відновлення 1 квадратного метра в таких будинках може обійтися в 1000 доларів США, а адміністративні витрати можуть скласти до 4000 доларів.

Муніципалітет Муссомелі розташований на Сицилії, приблизно в 70 кілометрах від Палермо. Тут є чимало давніх церков і середньовічних замків. Багато місцевих залишають свої будинки і їдуть жити в великі міста. За останніми даними, тут проживає трохи більше 10 тисяч жителів.


Читайте також:


Залишити коментар: