“Синоптики нажахали тривожним прогнозом, на Водохреще вдарить сніг”: мороз у -13 градусів і дощ пруть не на жарт



Синоптики попереджають про наближення кепської погоди вже прямо завтра. Мешканцям деяких областей варто готуватися до суттєвого похолодання прямо на Водохреще.

- джерело.

Як інформують “ФАКТИ”, на Водохреще, 6 січня, на більшості території України переважатиме відносно тепла погода, лише в північних регіонах очікується суттєве похолодання, кажуть синоптики.

Погода на Водохреще 2024 в Україні

У північних областях 6 січня йтиме сніг, на Закарпатті та Прикарпатті – дощ. Також невеликий сніг можливий вночі у східних областях.

На решті території – без опадів. На Півночі на дорогах подекуди ожеледиця.

Температура повітря вночі -2…-7, у Чернігівській та Сумській областях – від -8 до -13 градусів морозу, на Закарпатті, півдні Одеської області та в Криму – від 0 до +5.

Вдень очікується +1…+6, у південно-західних областях +7…+12, у північній частині країни 0…-5.

Прогноз погоди на Водохреще у Києві та області

6 січня синоптики прогнозують у Києві й області хмарну погоду з проясненнями, вночі без опадів, а вдень очікується сніг, на дорогах ожеледиця.

У столиці вночі -5…-7, а вдень – від 0 до -2 градусів морозу.

По області в нічні години -2…-7, вдень – 0… -5.

Різке похолодання з 7 січня

Синоптик Наталя Діденко попереджає про ускладнення погодних умов 7-9 січня з посиленням морозів і сильним вітром.

За її словами, у ці дні очікується похолодання вдень до -8…-12 градусів, а вночі – до -10…-17, на півночі – місцями до -18…-22 градусів.

Вона прогнозує у центрі, на заході, сході та в південній частині Україні сніг, мокрий сніг, на Півдні – з дощем, ожеледь, налипання мокрого снігу та сильний штормовий вітер.

Сообщение “Синоптики нажахали тривожним прогнозом, на Водохреще вдарить сніг”: мороз у -13 градусів і дощ пруть не на жарт появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: