“Сильно скрючило”: пози Путіна на зустрічі з Шойгу спричинили обговорення в мережі



Дивна поведінка президента країни-агресора РФ Володимира Путіна на зустрічі з міністром оборони Сергієм Шойгу стала предметом обговорення та жартів у мережі. Під час цієї зустрічі глава Кремля “скасував” наказ про штурм Маріуполя.

Пише - джерело.

Зокрема, користувачі звернули увагу на напружені позу та жести Путіна. “Російський президент час від часу хапався за стіл і мусолив столешницю”, – зауважив український журналіст Андрій Цаплієнко (щоб подивитися всі фото та відео, доскрольте новину до кінця).

А Telegram-канал “NEXTA Live” написав, що Путіна “сильно скрючило”. “Неозброєним оком помітно, як сильно він нервує”, – пишуть адміністратори групи.

Крім того, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко описав еволюцію президента РФ фразою “від бравого мачо верхи на стерху – до горбатої нікчемності”.
“Путін все ближче до Гітлера, і не тільки майбутнім розгромом у травні. У бункерного карлика відмовляють руки, а спина відмовляється тримати божевільну голову”, – зазначив Геращенко.
Він звернув увагу, що, судячи з виразу обличчя Путіна в момент зустрічі з Шойгу, глава Кремля відчував сильний біль: “Він ледь сидить на стільці, вчепився правою рукою в кришку столу, щоб не впасти. Лівою рукою не ворушить взагалі (паралізована?)”.


Читайте також:


Залишити коментар: