«Свиня» підтримає нерухомість, сприятиме моді та освіті



Розповідає Олександр Лановий, спеціаліст-консультант з китайської метафізики
Незабаром нас чекають новорічні та різдвяні свята – своєрідний перехід у річному вимірі. А в Китаї звичний нам Новий рік це буденне свято, бо масштабно і по-справжньому святкування починаються з приходом наступної тварини по східному календарю. На цей раз на зміну Земляному (жовтому) Собаці приходить Земляна (жовта) Свиня. Відбудеться це 5 лютого 2019 року. В торішньому прогнозі передбачалось послаблення напруги в міжнародних стосунках, що і відбулося при зустрічі лідерів США та Північної Кореї та початку діалогу між цими країнами.

- джерело.

Енергетика наступного року, яку приносить Земляна (жовта) Свиня, негармонійна, бо енергії, які будуть присутні, конфліктують між собою. Колір тварини – це енергія Землі, а сама тварина – енергія Води. Це відобразиться на загальній ситуації, яка буде доволі хиткою і перебуватиме в стані прихованої ворожнечі. Тому різноманітні терористичні акти, заворушення та безлади будуть відбуватися. Присутня енергія слабкої Землі може призвести до різноманітних землетрусів, зсувів ґрунту, лавин та обвалів будинків. В той же час присутність сильної Води може спровокувати водні катаклізми, повені, шторми, урагани і все це відбуватиметься на тлі змін у природі, спричинених глобальним потеплінням.

Усе в нашому світі циклічне і події 60-річної давнини, а саме тоді було таке ж поєднання аналогічних енергій. Можуть повторюватися з великою долею вірогідності потужні землетруси з магнітудою більше семи балів, сильні тайфуни та масштабні повені, що забрали багато людських життів. З політичних подій можна згадати загострення В’єтнамської війни 1959 року, Тібетське повстання, після якого Далай-Лама опинився у вигнанні в Індії.

В економіці, за її зростання та оптимістичні настрої відповідає енергія Вогню. Але цей рік Собаки, що закінчується, «поховав» цю енергію на шість років, до 2025 року. Це збавить темп економічного оптимізму, що своєю чергою може викликати спад у світовій економіці. Недавня історія 2007 року Уолл-Стріта (тоді панувала енергія Свині), коли почали з’являтися загрозливі ознаки на іпотечному ринку, а наступного року відбувся фінансовий обвал, наслідки якого ми відчуваємо досі.

Наступного року вразливими будуть шлунок та підшлункова залоза, що відобразиться на травленні. Недостатність вироблення інсуліну – наслідок слабкої підшлункової, може призвести до захворювання на діабет. Крім того, зменшення вогняного елемента з 2019 року принесе слабкість у серце та в систему кровообігу, позначиться на загальному потенціалі всього організму. Вживання антиоксидантів підтримає шлунок, а коензим Q10 додасть серцю сили.

В економіці енергія року сприятиме деревообробці, друкуванню книг, виробництву паперу, моді та освіті. «Свиня» підтримає нерухомість, страхування та перспективним буде розробка програмного забезпечення. А ось транспорт, комунікації, банківська справа не будуть мати такої підтримки.

Узагалі, Рік Земляної (жовтої) Свині буде виглядати мирним і розслабленим на поверхні, але з хвилюваннями, небезпеками та підступами всередині. Плюс до цього нас чекає виборчий рік з усіма його перипетіями. Так що будемо готовими до всього. Ознайомлений – значить, озброєний.

Гарного настрою та оптимізму на весь наступний рік. Усім добра і миру.


Читайте також:


Залишити коментар: