Свято наближається: черги на кордоні з ЄС зросли удвічі (ФОТО)



Нагадаємо, раніше низка польських кадрових агентств, посилаючись на опитування заробітчан, пророкували, що дві третини українців залишаться на свята у Польщі.

- джерело.

Втім, як свідчать дані Держприкордонслужби України,

Останнім часом кількість осіб, які перетинають український кордон, значно зросла. Кілька днів пасажиропотік за добу фіксувався на рівні майже 90 тисяч мандрівників.

Варто зауважити, що у листопаді та на початку грудня український кордон перетинали близько 50 тисяч осіб за добу.

Прикордонники зазначають:

Зростання пасажиротранспортного потоку в передноворічний період є традиційним. Наприклад торік, у цей самий період, пасажиропотік складав майже 300 тисяч осіб за добу.

Найбільше пасажиропотік зріс в усіх працюючих пунктах пропуску на кордоні з Польщею, а також у пунктах пропуску у Закарпатській області.

Державна прикордонна служба України застерігає, що після новорічно-різдвяних свят традиційно зростає пасажиропотік на виїзд з України.

Тому просять охочих перетинати в цей період державний кордон

 ретельно вивчати актуальні карантинні обмеження в тій країні, куди ви прямуєте, а також країнах, які проїжджатимете транзитом.

Наприклад днями офіційні джерела Польщі повідомили  про введення в країні національного карантину від 28 грудня 2020 до 17 січня 2021 року.


Читайте також:


Залишити коментар: