Світ на порозі шокуючого відкриття! Від того, що знайшли після пожежі в Нотр Даму всі ахнули! В бронзовому півні знайдена загублена святиня, пов’язана із земним життям Христа



Кілька унікальних реліквій знайдені “в тілі” бронзового півня, якого врятували під час гасіння пожежі в самому знаменитому католицькому соборі європейського континенту. Не було б щастя, та нещастя допомогло, кажуть про такі випадки в народі.

- джерело.

На місці обвалення покрівлі собору Паризької Богоматері виявлений бронзовий ковчег у вигляді півня, а в ньому святі мощі і один з шипів вінця Христа, частки мощей Святої Женев’єви і Святого Діонісія Паризького, повідомляє “Діалог.UA”. Як з’ясувалося, реліквії, які вважалися давним-давно втраченими, всі ці роки були приховані в порожнині бронзового птаха, який прикрашав шпиль знаменитого храму.

Півня виявив випадково один з учасників реставраційних робіт, який оглядав руїни звалився купола. Бронзовий півень серйозно обгорів і трохи втратив форму під дією руйнівного полум’я, залишилося цілим його дорогоцінний вміст, поки не повідомляється. Цікаво, що півень серед парижан мав репутацію “духовного громовідводу” і своєрідним оберегом міста.

У коментарях до новини, опублікованій в “Твіттері” одним з учасників реставраційних робіт в соборі, французи пишуть, що знахідка стала свідченням Божого втручання.

“Молитви працюють”, – стверджують користувачі.

“Це злагоджена і професійна робота пожежних”, – парирують скептики. У будь-якому випадку задоволені обидві сторони.

Тим часом, в Україні практично одночасно з Нотр-Дамом згорів православний храм в Харківській області. Причина спалаху поки не названа.


Читайте також:


Залишити коментар: