Суцільний секс: Як роздягалася Анджеліна Джолі



45-річна акторка Анджеліна Джолі вже понад 25 років залишається однією з найяскравіших зірок у світі.

- джерело.

Depo.ua пропонує подивитися на найяскравіші фото Джолі, у якої мільйони прихильників.

Біографія Анджеліни Джолі
Анджеліна Джолі Войт народилася у 1975-му 4 червня. Прославилася як акторка, фотомодель, режисерка, амбасадорка Доброї волі ООН. Родина у Джолі повністю акторська – Джон Войт і Маршелін Бертран. Навіть хрещеними батьками майбутньої зірки стали також відомі актори – Максиміліан Шелл і Жаклін Біссет.

Проте після того, як Джолі виповнився рік, її батько покинув родину. Пізніше він присвятив себе кіно і отримав “Оскар”, а мати Маршелін покинула мрії про кіно і зайнялася вихованнями дітей. Вона зробила усе, аби діти були освічені та знайшли себе у тому, що їм подобається, а саме – у кінематографі.

Свою кар’єру Анджеліна розпочала у 1982-му році, зігравши у фільмі “У пошуках виходу”. Славу артистці принесла роль у фільмі “Лара Крофт”. Згодом Джолі почали запрошувати у гучні голлівудські проекти.

Декілька років поспіль Анджеліна посідала найвищі щаблі рейтингів найбагатших акторок світу.

Особисте життя
Приватне життя Анджеліни Джолі не менш цікаве, ніж фільми, у яких вона грає. За свідченнями акторки, вперше вона закохалася у 14 років і два роки була разом з хлопцем. Проте згодом акторка почала більш серйозно ставитися до своєї кар’єри і на деякий час вирішила зосередитися на кіно. Наступним коханцем зірки став британський актор Джонні Лі Міллер.

Саме він став першим офіційним чоловіком акторки. Весілля була веселим – наречена вдягнулася у гумові чоботи і білу футболку, на якій кров’ю було написано ім’я нареченого.

Згодом вона розлучилася з Джонні і поринула у стосунки з акторкою і моделлю Дженні Шиміцу. При цьому зірка продовжувала зустрічатися і з чоловіками. Наступним, до речі, став Біллі Боб Торнтон. Зірки обмінялися медальйонами з кров’ю і поклялися у вічному коханні. У 2002-му всиновили семимісячного Меддокса Шивана, проте майже одразу Торнтон покинув Джолі і залишив її з немовлям. Що стало причиною розриву, достеменно невідомо. Джолі розповіла, що вони повністю змінилися за одну ніч і більше не могли бути разом.

У 2005-му Анджеліна розбила шлюб Бреда Пітта і Дженніфер Еністон, розпочавши нову главу свого особистого життя. Офіційний шлюб пара уклала у 2014-му, а у 2016-му стало відомо про розлучення пари, яке затягнулося на роки через питання опіки над їхніми дітьми.

Джолі і Бред Пітт

У Джолі шестеро дітей: троє біологічних і троє прийомних. Акторка – матір трьох доньок: Захари-Марлі з Ефіопії, Шайло Нувель і Вів’єн Маршелін Джолі-Пітт та трьох синів: Меддокса Шивана, Пакса Тьєна і Нокса Леона.

Наразі зірка проживає з дітьми, проте старший – Меддокс – подався до Південної Кореї отримувати бажану освіту. Діти інколи бачаться з батьком Бредом Піттом, який після скандалів відмовився від алкоголю і розпочав нове життя.


Читайте також:


Залишити коментар: