Суд ухвалив рішення щодо Медведчука: всі деталі



Суд ухвалив рішення щодо Медведчука: всі деталі

Пише - джерело.

Личаківський районний суд Львова змінив запобіжний захід затриманому в Україні народному депутату від партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктору Медведчуку. Його відправили під арешт без можливості внесення застави.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Личаківського суду. Зазначається, що у такий спосіб було задоволено клопотання Державного бюро розслідувань, погоджене Генеральним прокурором України.

Медведчуку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.28, ч.1 ст.111, ч.2 ст.28, ч.1 ст.258-3 КК України. Розгляд клопотання здійснено слідчим суддею у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення з метою забезпечення безпеки учасників провадження, зокрема підозрюваного.

Ще 10 січня Печерський районний суд Києва застосував до кума Путіна запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з забороною залишення свого житла за адресою, однак за вказаною адресою працівники поліції виявили його відсутність. Через це зрадника України оголосили у державний, міждержавний та міжнародний розшук.

В ОГПУ вказали, що після початку повномасштабного вторгнення РФ Медведчук порушив покладені на нього судом обов’язки та залишив місце відбування цілодобового домашнього арешту. Він був оголошений у розшук. Після затримання суддя застосував до підозрюваного запобіжний захід, на якому наполягала сторона звинувачення.


Читайте також:


Залишити коментар: