Стало відомо, які стосунки у Тіни Кароль і Дана Балана зараз



Чутки про те, що між Тіною Кароль і Даном Баланом є роман ходять вже не один місяць.
Історія кохання Дана Балана і Тіни Кароль зав’язалася в 9 сезоні вокального шоу Голос країни на каналі 1+1. Вони разом з’явилися в тренерських кріслах і з перших секунд підкорили глядачів своєю чарівністю, іскрометним гумором і кокетливим настроєм. Молдавський співак і українська поп-діва так активно фліртували один з одним на очах мільйонної аудиторії, що у шанувальників не залишилося сумнівів у їх почуттях.

- джерело.

Самі артисти не рідко підливали масла у вогонь на прямих ефірах шоу. Так, Дан Балан міг чуттєво доторкнутися до улюблениці публіки, а часом навіть вкусити. Тіна ж на всі випади спекотного “шанувальника” відповідала дівочим кокетством, що також призводило багатьох фанатів в ступор і змушувало додумувати історію кохання між артистами.

Після закінчення дев’ятого сезону пристрасті повинні були стихнути, але шанувальники по-прежднему продовжують підозрювати українську співачку і молдавської співака в таємних стосунках. Під публікаціями Тіни регулярно можна зустріти коментарі, в яких прихильники продовжують згадувати ім’я Дана і вводити його в конекст публікації, сподіваючись, що артистка якось видасть себе і доведе їх зв’язок.

Але вчора, 30 вересня, пролила світло на ситуацію співачка Оля Полякова. Вона опублікувала у своєму Instagram новий знімок, під яким запропонувала шанувальникам задати свої питання. Хтось дізнався у артистки, “мутять” чи Кароль і Балан. І Оля дала чітку відповідь.

Ось так і руйнуються надії фанатів на щасливі відносини між улюбленими артистами.


Читайте також:


Залишити коментар: