Спробували «собачий кайф»: з’явилися подробиці резонансного вбивства 15-річної дівчинки під Дніпром



На Дніпропетровщині кілька днів назад було знайдено мертвою 15-річну дівчинку. Її пошуки тривали 5 днів, згодом розшукати тіло допоміг кінолог зі службовим собакою – бельгійською вівчаркою Бєс. Тільки зараз появилися подробиці смерті дівчини, яку звали Анастасії Карнаух.

Пише - джерело.

Про це пише місцеве видання «Наше місто» посилаючись на ГО “Прихист”.

19 червня поліція затримала 15-річного хлопця, якого підозрюють у вбивстві Насті. Йому повідомили про підозру в умисному вбивстві. Йому загрожує позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Спочатку підозрюваний говорив на допиті, що був останнім, хто бачив Анастасію. Мовляв вони вдвох ходили на ту фабрику. Потім разом з нею пішли і він думав, що вона теж пішла додому. Однак, на камерах відеоспостереження, які розташовані на приватній території, чітко видно, що хлопець повертається з місця події один. 20 червня йому було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 35 діб.

Напередодні хлопець створив профіль у соціальній мережі, де опублікував моторошне зізнання (читайте нижче). Він розповів, що вони хотіли спробувати “собачий кайф”, але щось пішло не так.

Ось зізнання хлопця:


Читайте також:


Залишити коментар: