СПІВПРАЦЮ ІЗ РЕГІНОЮ ТОДОРЕНКО ПРИПИНИЛА ЩЕ ОДНА ВІДОМА КОМПАНІЯ



Ведуча була обличчям рекламної кампанії відомих гігієнічних засобів.

Після скандальної заяви відомої ведучої Регіни Тодоренко відомі компанії, обличчям якої була знаменитість, припиняють з нею співпрацю.

- джерело.

Нагадаємо, днями Регіна Тодоренко опинилася в центрі скандалу після того, як разом зі своїм чоловіком Владом Топаловим дали онлайн-інтерв’ю Лаурі Джугелії. Там, під час розмови зірки торкнулися теми домашнього насильства. Зі свого боку, Тодоренко сказала: “А що ти зробила для того, щоб він тебе не бив? А що ти зробила для того, що він тебе вдарив?”. Фанатів неабияк обурила заява Регіни.

Після цього ведучу Регіну Тодоренко позбавили звання “Жінка року. Також із Регіною припинив співпрацю російський філіал PepsiCo.

Щойно стало відомо, що компанія P&G та її бренд підгузок Pampers також не збираються більше співпрацювати із зіркою.

“Компанія та всі її бренди виступають категорично проти будь-яких проявів насильства. Тому ми однаково занепокоєні як словами Регіни Тодоренко, так і спрямованою на неї агресією навіть після публічного вибачення. У цій ситуації ми не бачимо можливості продовжити співпрацю з Регіною. Частина коштів, спочатку спрямованих на рекламну кампанію за її участі, буде передана на підтримку сімей у важкій життєвій ситуації”, – йдеться в офіційній заяві.

Нагадаємо, чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов висловив свою думку щодо скандалу навколо його коханої.


Читайте також:


Залишити коментар: