Співачка і письменниця Ірена Карпа в Парижі втретє вийшла заміж(відео)



Культурний аташе посольства України у Франції Ірена Карпа, яка декілька років тому натякала на можливий роман із нащадком Віктора Гюго, виявляється, вийшла за нього заміж, йдеться у “Світському житті”.

- джерело.

Для співачки та дипломата цей шлюб став третім. Ірена познайомила зі своїм чоловіком, а також розповіла, як відбувалося їхнє весілля.

“Ми просто зробили вечірку для друзів, дуже розслаблену. Ми зняли лофт у Маре, там навіть був маленький басейн, де всі діти радісно купалися, тому що дорослі туди б не влізли. Концепція була така, що вина були французькі, бургундські і шампанське, а кухня – українська”, – поділилася Карпа.

Своєю чергою коханий Карпи на ім’я Людовик-Кирило Требюше, який є нащадком роду письменника Віктора Гюго, розповів про знайомство з Іреною.

“Ми познайомилися з нею усього за 13 днів після того, як вона приїхала до Франції з дипломатичною місією. Це був обід наших спільних друзів”, – пригадав Требюше.

Ірена зауважила, що Людовик дуже активно та наполегливо до неї залицявся і, врешті, жінка здалася.

У чоловіка Карпи до неї був цивільний шлюб, який тривав 12 років. Від попередніх стосунків у нього залишилося двоє дітей.

Проте з Іреною чоловік вирішив одружитися офіційно.

“Напевно, я просто боявся, що вона повернеться до України і залишить мене, а я був такий закоханий”, – пояснив своє рішення одружитися Требюше.

“Він довго тягнув, казав що хоче запросити мене до одного ресторану. Я думала, нащо мені той ресторан, а потім у мене промайнула думка, невже він мені зараз буде освідчуватися. Ми сідаємо, настрій ще не дуже, він каже: “Заплющ очі”, і дає мені навпомацки коробку, що зрозуміло з моїм життєвим досвідом, що це таке”, – пригадала момент освідчення Ірена.

Наостанок чоловік Карпи розповів, що ж пов’язує його з легендарним французьким письменником:

“Прадідусь Віктора Гюго Жан Франсуа Требюше, а я його нащадок. Віктор мій кузен, якщо говорити простіше”, – прокоментував Людовик-Кирило Требюше.

Нагадаємо, що Ірена Карпа була заміжня двічі. Першим чоловіком співачки був український журналіст, другим – американський фінансист. Від нього Карпа наpодила двох доньок.


Читайте також:


Залишити коментар: