Спільно зі священнослужителями: на Прикарпатті волонтери допомагають малозабезпеченим сім’ям



Вже другий рік поспіль у зв’язку з пандемією коронавірусу, Івано-Франківська Архієпархія забезпечує нужденних області допомогою у вигляді наборів харчів та засобів гігієни.

- джерело.

Про це повідомляє Фіртка з посиланням на сайт Івано-Франківської Архієпархії.

Щомісяця волонтери спільно зі священнослужителями формують та доставляють пакунки з харчами та засобами гігієни по Івано-Франківській області.

Протягом останнього тижня набори із засобами гігієни першої необхідності отримали найбільш потребуючі сім’ї та особи з Рогатинського деканату.

Працівники Архієпархіального управління спільно з місцевими душпастирями вже встигли доставити набори 28 сім’ям. Ще 31 родина Рогатинського протопресвітеріату очікує на свої пакунки із найнеобхіднішими засобами гігієни.

До переліку таких сімей входять малозабезпечені, одинокі особи, діти-сироти та люди з важкими життєвими обставинами.

«В Рогатинському деканаті ми шукали незахищені сім’ї – тих, хто найбільше потребує. Завдячуючи ініціативі нашого Митрополита Володимира та священнослужителів Архієпархії ми змогли реалізувати таку невелику, але потрібну допомогу для 59 родин. Насправді є немало сімей, які не можуть собі зарадити і дуже потребують особливої опіки», – розповідає о. Дмитро Бігун, декан Рогатинського протопресвітеріату.

Відтак, наступного тижня завершать роздачу засобів гігієни нужденним Рогатинського деканату.


Читайте також:


Залишити коментар: