Солістка Go_A прокоментувала чутки про роман з лідером Mаneskin



Солістка українського гурту Go_A, який зайняв на Євробаченні 2021 5-е місце, Катерина Павленко вперше розповіла, які в неї стосунки з переможцем конкурсу та лідером італійського гурту Mаneskin Даміано Давидом. Зірка зізналася, що за останніми чутками, у неї немає роману з музикантом.

Пише - джерело.

Так, під час прямого ефіру в Instagram Павленко зізналася, що вона в дружніх стосунках з Даміано. За словами зірки, вони спілкуються більше “як брат і сестра”.

“Мені здається, що ми більше схожі на брата і сестру. А взагалі-то він дуже класний і харизматичний хлопець”, – заявила Катерина.

Крім того, українська співачка зазначила, що вони планують творче співробітництво з гуртом Mаneskin, однак зараз існують деякі перешкоди.

“Ми поговорили та не проти зробити колаборації. Але крім бажання артистів, є ще юридична площина і треба це налагодити. Ми ж на одному лейблі, вони на іншому. У творчому плані ми готові, а в юридичному дуже багато роботи. Ми ще й в різних країнах живемо “, – розповідала в прямому ефірі артистка.

До слова, останнім часом з’явилося багато чуток про те, що між співаками Павленко і Даміано виникли романтичні почуття – за лаштунками соліст гурту Mаneskin намагався вивчити слова з пісні “Шум”, а також артисти зробили спільний знімок. Крім того, під час прес-конференції виступ гурту Go_A на Євробаченні Даміано назвав найкращим.


Читайте також:


Залишити коментар: