Слава з гурту “НеАнгели” в наряді свинки Пеппи влаштувала грандіозние свято для своїх дітей (фото)



Слава і Едгар Камінські відзначили день народження своїх дітей в стилі мультфільму «Свинка Пеппа». Сeксyальнa солістка групи «НеАнгели» й сама не посоромилася перевтілитися в мультяшну героїню.

- джерело.

У грудні в сім’ї солістки групи Слави і її чоловіка Едгара Камінського відразу подвійне свято: 6 грудня молодшій доньці Лаурі виповнилося 2 роки, а 12 грудня синові Леону – цілих 3.

Читайте також: ФІЛІЖАНКА КАВИ ДЛЯ МИКОЛАЯ: ОЛЕНКА НІКОЛИ НЕ ОТРИМУВАЛА ПОДАРУНКІВ, ГІРКО ЇЙ БУЛО СЛУХАТИ ЧУЖІ ВИХВАЛЯННЯ

З цієї нагоди щасливі батьки влаштували вечірку «3 + 2 = Леон + Лаура». Свято було оформлено в стилі улюбленого мультфільму дітей «Свинка Пеппа»: барвиста фотозона, кyлі і серпантин, активні розваги з гірками і басейном з кульок, контактний зоопарк з фокусниками і fire-шоу. Але святкова вечірка не закінчилася, навіть коли згасло світло – шоу з неонових мильних бульбашок привело у захват не тільки дітей, а й батьків.

А для тих, хто вирішив зробити іменинникам подарунок власними руками – на майстер-класі можна було зробити святкову листівку або малюнок.

Але головним сюрпризом вечора стали Слава і Едгар, які приміряли на себе ролі Мами-свинки і Папи-свина. Від перевтілення батьків Леон і Лаура просто світилися від щастя!

Урочистим фіналом вечора став святковий торт зі всіма героями мультфільму «Свинка Пеппа».

Джерело.


Читайте також:


Залишити коментар: