“Слава козака Гаврилюка не дає спокою?”: Нардеп Тищенко осоромився на всю країну. Що це означає?



Народний депутат від фракції “Слуга народу” Микола Тищенко дивно поводився з журналістами. Відео опублікувала журналістка Христина Бердинських в Facebook.

- джерело.

Представники ЗМІ почали питати про справжність листування з пранкером Джокером у Тищенка. На що нардеп загадково посміхався, мовчав і тільки махав рукою.

Журналісти запитували народного обранця про те, чи викликали його до Національного антикорупційного бюро, чи дзвонив йому президент Володимир Зеленський. Тищенко продовжував посміхатися і показав свій вказівний палець.

“У нас з вами “видивлялки”, хто кого перегляне”, – посміхнувся нардеп.

Далі він почав хвалити журналістів і розказувати, як важлива ця професія.

У Мережі вже встигли відреагувати на таку поведінку депутата і звинуватили його в хамстві і знущанні над журналістами, які виконували свою роботу.

“Так він і в більш вегетаріанські часи плював на журналістів. Тип, По-моєму, він у нетверезому стані, Дебыл напомаджений, Посміхаємося і махаємо, Сільський дурник”.

Відзначимо, що раніше в кулуарах Верховної Ради Тищенко при спілкуванні з журналістами поводився не так безневинно, а більш агресивно. Напевно вирішив тактику поміняти.

 


Читайте також:


Залишити коментар: