«Слава Богу, поруч сім’я»: Альбіна Джанабаєва налякала шанувальників. “Все буде”



Альбіна Джанабаєва зважилася на відчайдушний крок: вона видалила з інстаграму всі публікації. У зв’язку з цим зірці довелось звернутися до фанатів.

- джерело.

«Я пропала, нікого не попередивши, можливо змусивши деяких з вас хвилюватися. Я веду цю сторінку сама, і мене дуже тішить кількість розумних, цікавих людей з усього світу, з якими я спілкуюся тут. Я впізнаю вас, відповідаючи на ваші питання, читаючи ваші коментарі, викладаючи важливі події свого життя і отримуючи зворотний зв’язок. Дякую вам за це!

Хочу розвіяти ваші хвилювання, мене ніхто не образив. Я знаю, що в усі часи існує якась категорія «розумників», які знають «як треба», «з ким не треба», «що тобі за все це буде», «що тобі краще» і роздають направо і наліво поради, яких ніхто не питав, забуваючи, про те, що кожен робить свій вибір, несе свою відповідальність і проживає своє життя. Але часи змінюються, «розумники» – немає ….

Кілька днів тому я вирішила почистити свої публікації і захопилася …. я все видалила …. Мені стало цікаво, що ж буде далі, що я буду відчувати, коли я зроблю це. І знаєте, нічого не сталося і життя триває. Слава Богу поруч моя сім’я, люди яких я люблю і які люблять мене, а все інше-домисли, умовиводи і порожні розмови. І ця зупинка – можливість зрозуміти, що я хочу нести і транслювати своїм підписникам далі. Це усвідомлена пауза!»


Читайте також:


Залишити коментар: