Скандальний юрист Коломойського розкрив домовленості із Зеленським: «В першу чергу, я… »



Юрист Андрій Богдан вперше відкрито розповів про свої домовленості з Володимиром Зеленським

- джерело.

Андрій Богдан є адвокатом олігарха Ігоря Коломойського, а також виступає в ролі юридичного радника штабу новообраного президента, однак багатьох українців цікавить, яку посаду він може отримати в новому уряді. Про те, які домовленості існують між ним і Зеленським, Богдан розповів в відеоблозі “Цензор Interview” на каналі Цензор.НЕТ.

«В першу чергу, я друг Володимира Зеленського. Статус у нас поки що у всіх однаковий – ми всі радники Володимира Зеленського. Рік тому у нас була домовленість не роздавати посад до моменту отримання влади, до моменту фактичної можливості роздавати ці посади. Оскільки є погані приклади», – розповів юрист.

Він підкреслив, що в команді Зеленського не хотіли пересваритися через посади ще до перемоги на виборах.

При цьому Богдан зазначив, що в команді є уявлення про те, скільки людей Зеленський повинен буде призначити відразу після інавгурації.

«Співбесіди ведуться, Володимир зустрічається з дуже великою кількістю людей, але які люди які посади займуть, це поки що все в його голові», – пояснив радник.

Він додав, що існують різні категорії чиновників, які призначаються безпосередньо президентом.

«Деякі вакансії, я так розумію, Володимир для себе вже заповнив, деякі – далі шукаємо, але в будь-якому випадку визначатися він буде будучи вже в Адміністрації президента, коли у нього буде доступ до всіх інформаційних ресурсів держави, коли буде доступ до бази СБУ, МВС, антикорупційного комітету. Звичайно, ці всі точки отримання інформації дуже важливі в кадрових призначеннях», – підкреслив Богдан.

Раніше Ігор Коломойський розповів про те, які сили можуть увійти в коаліцію з партією Володимира Зеленського «Слуга народу».

Український підприємець підкреслив, що партія новообраного президента ні за яких обставин не погодиться на коаліцію з колишніми регіоналами. Про це Коломойський розповів в інтерв’ю РБК-Україна.

Він підкреслив, що в парламенті нового скликання коаліція «Слуги народу» з екс-регіоналами просто неможлива. Втім, Коломойський не виключає, що партія Зеленського може домовитися з іншими політичними силами.


Читайте також:


Залишити коментар: