Скандальна стоматолог, яка б’є і душить дітей, продовжує працювати



Інна Кравчук не є посадовою особою, тому на період слідства вона може продовжувати свою діяльність.

У Рівному скандальний стоматолог Інна Кравчук, яку звинувачують у побитті своїх маленьких пацієнтів під час прийому, продовжує працювати в клініці. Фігурантку п’ять кримінальних справ не раз вже бачили на своєму робочому місці, повідомляє Радіо Трек.

Повідомляє - джерело.

У Мережі також опублікували відповідні фото, зняті жителями Рівного днями. На кадрах видно, як лікар Кравчук у робочому одязі спілкується з колегами, а клініка Only kids продовжує свою роботу.

У поліції прокоментували ситуацію і пояснили, чи може скандальний Приватний Лікар-стоматолог продовжувати практику.

За словами прессекретаря Національної поліції Марії Юстицької, лікар Інна Кравчук не є посадовою особою, тому на період слідства вона може продовжувати свою діяльність.

“Поліція не позбавляє ліцензії, відібрати ліцензію може тільки орган, який її надав”, – зазначили в поліції.

false

Таким чином, ніщо не заважає стоматолога відновити практику і знову надавати послуги, бо ліцензію у неї може забрати лише суд. Додамо також, що після широкого резонансу у зв’язку зі звинуваченнями лікаря в насильстві над дітьми, клініку в Рівному на деякий час закривали.

false

Самій же Кравчук суд обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Лікар зобов’язана з’являтися на кожну вимогу до суду. Також жінці заборонили без дозволу слідчого, прокурора або суду залишати місто.

29-річна Кравчук своєї провини не визнає.


Читайте також:


Залишити коментар: