Сім’я Порошенко: коледж за 1,5 мільйона гривень, як живе молодший син гаранта



Молодший син Петра Порошенка в цьому році закінчує Concord College, де навчання коштує майже 1,5 мільйона гривень

- джерело.

Про це пише видання «Страна.юа».

Повідомляється, що Михайло Порошенко свої великодні канікули провів в Україні і брав участь практично у всіх публічних заходах з батьками. У 2019 навчання в «Конкорді» подорожчало.

І якщо в 2017-18 роках оплата була 37 800 фунтів стерлінгів, то зараз ціна вже 39 900 або 1 млн. 362 тис. 585 гривень за курсом Нацбанку України на 10.05.2019. У вартість входить проживання в кампусі, можливість займатися в спортзалі і плавати в басейні, харчування та пральня. Однак, в сюди не включаються підручники і комісія за іспити. Також відомо, що останній іспит в «Конкорд коледжі» в 2019 році був призначений на 25 червня і Михайло Порошенко збирається вступати до університету. Передбачається, що він вибере якийсь вуз Великобританії. Варто відзначити, що Concord College займає четверте місце за рівнем академічної підготовки учнів серед шкіл Великобританії.

Раніше повідомлялося, що в соцмережах невідомі опублікували відео з дрона, запущеного над особняком екс-президента Петра Порошенка.

Так, на відео можна добре розглянути двоповерхова біла будівля, оточене доглянутим садом. На території знаходиться ще кілька шикарних будівель, чиє призначення невідомо. «Нітрохи не гірше Межигір’я», «Порошенко за версією видання Форбс мав статки просто величезним, а це було в 2014 році, кого ви хочете цим здивувати?» «Цікаво, що потім буде з цим будинком», «Він відібрав цей Будинок культури у сліпих і спорудив там свій палац ». «Коли в Україну повернеться Саакашвілі, в будинку Порошенко буде поліція», – залишили такі коментарі під відео користувачі соцмереж.

Багато з коментаторів відстоювали сторону Порошенко, провокуючи журналістів провести розслідування про особняках Зеленського або нагадуючи, що будівля екс-президент побудував ще до того, як пішов у політику. Однак деякі твердо впевнені, що приміщення цього особняка Порошенко конфіскував у сліпих.


Читайте також:


Залишити коментар: