“Шикують на гроші бідних пенсіонерів”: Наречена Павла Розенка похвалилась романтичними вихідними у Парижі



Віце-прем’єр Павло Розенко і його кохана Олена-Христина Лебідь днями повернулися з подорожі до Франції.

- джерело.

Так стало відомо, що 48-річний віце-прем’єр Павло Розенко разом зі своєю коханою взяли участь у відкритті фестивалю «Нова хвиля українського кіно» в Парижі.

У програму показів увійшли фільми: «Лебедине озеро. Зона »,« Перша Сотня »,« Вулкан »,« Коли падають дерева »,« 11 Дітей з Моршина »і« Анна».

Так чиновник вирішив поєднати приємне з корисним взявши з собою на фестиваль журналістку і телеведучу Олену-Христину Лебідь.

Як відомо Павло Розенко особистими фотографіями не ділиться з громадськістю, на відміну від своєї коханої. Вона вже традиційно виклала в мережу масу спільних знімків з романтичної поїздки.

Українці уже встигли обуритись і розкритикувати відпочинок віце-прем’єра, який “шикує на гроші українців”.

Нагадаємо, що в мережі висміяли заяву українського політика Павла Розенка через підвищення мінімальної зарплати. Варто відзначити, що в мережі недавно з’явився пост від звичайнісінької громадянки України, який відразу став дуже популярним. Таку славу як не дивно йому принесла його точність і простота. У цьому пості йде мова про відомого українського політика Павла Розенка, якого висміяли через його зайву вагу, при ніби як кризовому стані в країні, це і стало причиною появи такого прізвиська, як «Пупс» або «Пупсик».


Читайте також:


Залишити коментар: