Шоумен Притула розповів, за яких обставин він зламав ногу



Це був той вечір, коли я відкрився на всі 100 відсотків

- джерело.

Украінський шоумен Сергій Притула, який нещодавно зламав ліву ногу розкрив обставини, за яких отримав травму.

У проекті Маші Єфросиніної на YouTube «Іспит» Сергій Притула розповів, що зламав ногу під час святкування дня народження.

“Я завжди погано танцював, ти ж знаєш, але тут я перевершив сам себе… Але це був той вечір, коли я відкрився на всі 100 відсотків”, – сміється телеведучий.

Інцидент стався під час світкування 38 річниці шоумена.

“Я зібрав друзів… Ми в Карпатах дуже весело відривались – неймовірно страшенно. З’їхалися друзі зі всієї України, брат приїхав з родиною, куми – була дуже солодка атмосфера. Я просто зібрав в одному місці всіх тих, за ким я дуже скучив”, – згадує Притула.

Шоумен каже, що не пив того дня, бо спочатку вони “пів дня катались на квадрациклах”, а потім грали у “Що? Де? Коли?”, де Притула номінально вів.

“І ось після цього ми переходимо до басейну, у нас починається pool party, бармени кидають шейкерами, всі стрибають в байсейн – все, як в американських фільмах… Я так гуляв! І тут кума виносить неймовірно розкішний 3-4 ярусний торт, який вона сама спекла…” – Розповідає щасливий Притула: “Ставлять той торт, всі співають. Я задуваю свічки, ловлю куму на руки, кружляю і слизькаюсь, тому що мокро трошки було, і я падаю, підвертаючи під себе ногу, і вагою свого тіла ГУП!”

“Твою мати!”, – не втримується Маша Єфросініна.


Читайте також:


Залишити коментар: