Школяр з другом згвалтували і вбили виховательку дитсадка: фото і деталі трагедії в Росії



В Росії школяр з приятелем згвалтували і задушили жінку. Моторошний злочин стався в Смоленській області, де 24 грудня знайшли загиблою 38-річну виховательку дитячого садка, про зникнення якої заявила її дочка.

- джерело.

Про це повідомляє видання “Комсомольська правда”.

Тіло згвалтованої і задушеної жінки лежало в переліску край дороги. У злочині підозрюють місцевого школяра і його приятеля.

“23 грудня близько 21:00 в селі Селенки біля одного з будинків по Молодіжній вулиці сталося вбивство потерпілої – її задушили шнурком з метою приховування злочину (її згвалтування). Це зробили неповнолітній учень 9 класу місцевої школи та його неповнолітній приятель 2004 року народження, який не вчиться і не працює”, – повідомили в правоохоронних органах.

Відомо, що обидва підлітки були раніше судимі за статтею “Крадіжка” і стояли на обліку в поліцейському відділі у справах неповнолітніх.

Донька вбитої розповіла про причини трагедії. За словами Валерії, вона була з знайома з нападниками – вони вчилися разом, обидва були другорічники. Нелюди і раніше “відрізнялися” вчинками: навколо села підпали влаштовували, крали, били тих, хто слабший.

Згвалтована і убита жінка теж знала обох хлопців і навіть намагалася їх напоумити. Мама Валерії не хотіла, щоб її син зв’язався з такою поганою компанією, всіляко його оберігала від них, а буйних підлітків це тільки дратувало.

“У цій історії ще одна людина, яку зараз шукає поліція. Мама говорила, що вона дуже боїться цього хлопця. Він в соцмережах весь час додавався до неї в друзі, а вона відхиляла заявку. Якось він підійшов до неї на вулиці і сказав: “Ти ще про це пошкодуєш”, – розповіла Валерія.

Проти обох підлітків відкрили кримінальні справи.


Читайте також:


Залишити коментар: