“Що вона робить?” : Лесю Нікітюк застали за несподіваним заняттям. Вона ж телеведуча!



Леся Нікітюк здобула всенародну славу завдяки своєму гумору – вона не боїться здатися смішною і вміє влучно, але по-доброму пожартувати над іншими.

- джерело.

Позитив і вміння дивитися на звичайні речі під іншим кутом допомогли Леді Ле стати однією з найвідоміших ведучих країни – за словом в кишеню дівчина вже точно не лізе. А її довгі ноги і виточена постать, яку вона лише вигідно підкреслює вдало обраними нарядами, як, наприклад плаття-піджак, стала давно предметом захоплення. На новому відео в сторіз Іnstagram Леся вирішила поділитися “прихованої» зйомкою.

Телезірку «застали» зненацька за несподіваним заняттям. Вона щось шукала в пакеті з речами, який знаходився прямо … в сміттєвому баку.

Леді Ле була одягнена в шкіряну коротку спідницю і трендовую куртку- «косуху». На її плечі красується улюблена «стеганная» сумочка від Chanel, а як взуття – зручні лофери. Чоловічий голос за кадром озвучував дійство, що розгортається перед камерою.

«Це що, Леся на смітнику риється? Це ж відома телеведуча! »- з навмисним подивом вигукує чоловік. Після цих слів Леді Ле обернулася, а користувачі мережі змогли побачити, що вона зовсім без макіяжу.

Нагадаємо,українська гумористка, ведуча розважальних шоу Леся Нікітюк, яка недавно кардинально змінила імідж, записала смішну пародію на свою колегу Ольгу Герасим’юк, яка вела в кінці 1990-х відому телевізійну програму “Без табу”. Курйозний ролик з’явився в Instagram зірки.


Читайте також:


Залишити коментар: