Що відомо про дочку Вакарчука: освіта, інтереси та бойфренд (фото)



Прийомна дочка Вакарчука Діана вчилася в університеті Британії майже за мільйон гривень

- джерело.

Святослав Вакарчук показав в мережі рідкісні сімейні фото, які для багатьох шанувальників стали справжнім одкровенням – про доньку музиканта і політика мало що було відомо. На знімку вокаліст “Океан Ельзи” і лідер партії “Голос” з дружиною Лялею і падчеркою Діаною, яка 14 липня святкуватиме своє 26-річчя. Як з’ясувалося, дівчина навчалася в Києві в гімназії та університеті, а 13 грудня 2018 року закінчила Ноттингемський університет в Британії і отримала диплом магістра.

Як випливає з її постів в соцмережі, Діана любить собак і кішок, захоплюється сферою моди, працювала в магазинах одягу. Також на її сторінці в Facebook можна побачити патріотичні коментарі та пости, а також засудження російської агресивної політики.

Бойфренд Діани Михайло Шестухін живе у Києві, а родом з Луганська. У мережі можна знайти їх спільні фото. Молодий чоловік здобув вищу освіту в Київському національному торговельно-економічному університеті, працював у сфері IT. Михайло підтримує новостворену партію Святослава Вакарчука “Голос”.

Шлюб Святослава Вакарчука з Лялею Фонарьовою був скромним, пара просто розписалася і не влаштовувала гучного гуляння. Весь цей час музикант намагався оберігати своє особисте життя від папарацці та ЗМІ, рідко і “дозовано” ділився подробицями приватного життя.

Діану Святослав удочерив – її рідним батьком є бізнесмен, перукар-стиліст Володимир Тарасюк, дружиною якого раніше була Ляля Фонарьова.

За більш ніж два десятки років Діана стала для Святослава практично рідною дочкою.

Вона отримала чудову освіту. Навчалася в гімназії імені Лесі Українки №117, а потім в Київському інституті міжнародних відносин (КІМВ) при університеті імені Тараса Шевченка, по закінченні якого стала фахівцем із міжнародної інформації

Діана, як і Святослав Вакарчук, під час Революції Гідності була в Києві. Також на її сторінці в Facebook можна знайти багато фото тих бурхливих подій – зокрема, у лютому 2014-го.

У 2016-му її на два роки відправили до Британії на магістратуру в престижний Ноттінгемський університет (Nottingham Trent University). Діана поступила на спеціальність International Fashion Management (міжнародний менеджмент у сфері моди). Цей вуз є одним з десяти найбільших у країні, передає “Страна”.

Вартість навчання на магістратурі на факультеті для іноземних студентів, на якому навчалася Діана, становить 14,5 тисяч фунтів стерлінгів на рік (близько 470 тисяч гривень за нинішнім курсом).

Таким чином, дворічне навчання обійшлося в середньому в 940 тисяч гривень.


Читайте також:


Залишити коментар: