«Що тут бл**ь, Вам незрозумілого?»: ведучий 1 + 1 різко звернувся до Коломойського (Відео)



Співведучий ток-шоу «Право на владу», ведучий телеканалу 1 + 1 Сергій Іванов висловився щодо заяви Ігоря Коломойського про громадянську війну на Донбасі.

- джерело.

Відповідний пост з’явився на особистій сторінці Іванова в «Фейсбук». «Співробітники ФСБ РФ Гиркин і Бородай, офіцери ГРУ Александров і Єрофєєв, генерал-майор АСАП, близько сотні десантників першої роти 76 псковської дивізії ВДВ, знищених під Луганськом etc. «На Донбасі внутрішня громадянська війна, що тут незрозумілого? Дійсно, що, бл*ь, незрозумілого», – зазначив Іванов в мережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ігор Коломойський в інтерв’ю програмі Bihus.Info заявив, що, в 2013-14 роках події в центрі Києва нашкодили Україні, а сутички на Донбасі – це «громадянський конфлікт». «Майдан – це погано. Тому що влада Януковича довела до Майдану, а революція – це завжди погано. Мінус Крим, мінус Донбас, мінус 13 мільйонів [людей в країні]», – сказав Коломойський, додавши, що в цьому винні« Янукович, Росія, революція, взаємна ненависть і громадянський конфлікт». «На Донбасі громадянський конфлікт. Можна сказати, і громадянська війна. Просто війна більш глобальна, а це – громадянський конфлікт», – заявив він.


Читайте також:


Залишити коментар: