Що не варто дарувати в рік Жовтої Свині



Пропонуємо добірку подарунків, які не варто дарувати в новорічну ніч
Потрібно пам’ятати, що хоч свиня і невибаглива в побуті, проста і не жадає розкоші, потрібно обережно підходити до вибору подарунка.

- джерело.

Gazeta.ua підготувала добірку подарунків, які не варто дарувати в новорічну ніч.

Парфуми

Свиня – тварина, яка не любить запахи і з великою пересторогою до них ставиться. Вона відома своїм дуже чутливим нюхом, саме тому більшість запахів її просто дратують. Якщо подарувати в новорічну ніч парфуми, то можна нарватися на невдоволення.

Інструменти

Наступний рік може здатися невдалим, якщо ви подаруєте на свято інструменти або ріжучі предмети. Свиня здатна розцінити такий подарунок як небезпеку і занадто агресивно налаштуватися проти одержувача подарунку.

Дзеркало

Не рекомендують залишати під новорічною ялинкою як подарунок дзеркальце. Це пов’язано з тим, що з часом свині негативно реагують на своє відображення і навіть побоюються його. Тому, щоб не спровокувати негативні події в наступному році, краще підібрати інший подарунок.

Колючі предмети, ножі

Новий 2019 рік може виявитися невдалим, якщо ви подаруєте на свято інструменти або ріжучі предмети. Свиня розцінить такий подарунок як небезпеку і занадто агресивно налаштується проти отримувача подарунку.

Подарунки, зроблені власноруч

Свиня не цінує дрібнички та подарунки, зроблені своїми руками. Вона тварина практична і господарська, тому цим їй не вгодити. Варто дарувати практичні речі, те, що стане в нагоді в побуті, роботі, відпочинку.


Читайте також:


Залишити коментар: