Щеплення чи генетичне захворювання: від чого помер малюк в Одесі



В Одесі після щеплення «Інфанрікс Гекса» помер шестимісячний малюк. Про це пише OBOZREVATEL. Як розповіла мама малюка, вже у першу ніч після вакцинації, хлопчикові стало погано: він практично не спав, у нього змінилися випорожнення, на наступний день став відмовлятися від їжі. Лікарі стверджували, що це – кишкова інфекція.

- джерело.

Стан дитини не змінювався, і Діана з малюком поїхала в обласну дитячу лікарню на Слобідці, де Давида поклали в кардіологічне відділення.

«Нас спочатку не хотіли приймати, але я наполягла, і нам призначили комплексне обстеження, після якого поклали в кардіологію, призначили сечогінний і сказали, що у малюка висока внутрішньочерепний тиск. Вранці 5 лютого він вже ні на що не реагував, а 8 лютого помер», — розповідає мама Після смерті малюка медики припустили, що у нього було якесь захворювання. Мама взяла біоматеріали і відправила на експертизу в національну дитячу лікарню «Охматдит».

«Розтин зробили в лікарні на Слобідці, але висновку ще немає. Патологоанатом, правда, говорив, що у малюка всі органи сильно збільшені і вражені. Особливо вражена печінка.

Він такого ніколи не бачив», — каже мати Давида. Начальник обласного департаменту охорони здоров’я Олена Теряєва заявила, що після смерті дитини було призначено службове розслідування. «У нас, дійсно, є підозра, що це генетичне захворювання, але поки ми не можемо говорити про причини смерті дитини. Як тільки прийдуть результати експертиз, ми офіційно про це повідомимо», – сказала вона.


Читайте також:


Залишити коментар: