Ще зовсім молода. Раптово померла зірка популярного реаліті-шоу



Зірка реаліті-шоу Are You The One? Алексіс Едді (Alexis Eddy) була знайдена мертвою. Як повідомляє Fox News, їй було 23 роки.

Поліцейські прибули на місце події в Західній Вірджинії і зафіксували, що Едді померла від зупинки серця. Правоохоронці додали, що обставини смерті дівчини не викликають підозр, проте тіло буде направлено на токсикологічну експертизу.

- джерело.

Представник каналу MTV, на якому виходило шоу, підтвердив смерть зірки. «Співробітники MTV були глибоко засмучені, дізнавшись про трагічну загибель Алексіс Едді. Наші серця звертаються до її сім’ї і друзям в цей важкий час », – заявили в компанії.

У 2017 році Едді з’явилася на екранах в шоу Are You The One ?, де молоді люди шукають свою любов. Там вона розповіла, що відбувається з неблагополучної сім’ї. Її кузина була засуджена за вбивство, а сама Едді довго не могла впоратися зі своєю пристрастю до наркотиків.

У серпні 2019 року вона з радістю повідомила, що насолоджується життям без стимуляторів. «Тверезість, здатність бачити і працювати над виправленням недоліків мого характеру – це найкраще, що могло статися зі мною. Так щаслива », – поділилася вона. Також Едді повідомила, що її приклад виправлення пішов і батько. Восени дівчина натякала, що заручена, але, судячи з усього, пара розпалася.


Читайте також:


Залишити коментар: