Сестричка з двома братиками з Чернівців шукають люблячих батьків



Сестричка з двома братиками з Чернівців шукають люблячих батьків
У Чернівцях 7-річна Каролінка та її двоє братиків, 11-річний Андрійко та 9-річний Олежик потребують люблячої сім‘ї, адже в них ніколи її не було.

Пише - джерело.

Про це у своєму фейсбук повідомила волонтер Марта Левченко. Зазначається, що маму діточок позбавили батьківських прав, вони вичерпали відведений законом термін перебування у патронатній сім’ї. Для них не змогли знайти родину, готову забрати дітей, а це означає, що цих трьох прекрасних діток чекає дитячий будинок.

Марта Левченко повідомляє, якщо за тиждень ніхто не виявить бажання забрати дітей (це може бути опіка, прийомна сім‘я, ДБСТ, усиновлення), то їх відправлять до сиротинця.

“Потрібно хоча б просто заявити про намір, і діток потримають ще у патронаті, поки ви збиратимете документи. Ці діти тільки повірили в можливе нормальне сімейне життя, любов, в те, що вони комусь потрібні. А тепер розуміють, що їх омріяній казці прийшов кінець. Для дітей це дуже боляче, вони й так пережили зовсім не дитячі події, знають, що таке голод і жебракування. А тепер ще й зневіра…

Я чомусь дуже вірю, що ми з вами знайдемо люблячих маму і тата для маленької Каролінки і її братиків. Діти відкриті, комунікабельні, ви б бачили, як вони тримаються купки і дбають один про одного! Хлопчики грають на гітарі, різблять по дереву, а Каролінка прекрасно вишиває бісером. Місце перебування діток – Чернівці”, – зазначає волонтер.


Читайте також:


Залишити коментар: