Серце зупинилося миттєво: на Полтавщині у дитсадку раптово померла 19-річна вихователька (фото, відео)



У селі Нова Михайлівка на Полтавщині просто під час роботи раптово померла 19-річна вихователька дитсадка Марини Кунділь.

Передає - джерело.

Новини Полтави - У дитсадку раптово померла 19-річна вихователька - фото

Дівчина встигла сказали “мені щось погано” і втратила свідомість. Місцеві фельдшери спробували допомогти дівчині, але це не врятувало її життя. Карета швидкої допомоги прибула через 27 хвилин після виклику, однак лікарі тільки констатували смерть.

Зазначалося, що Марина Кунділь працювала у садочку з 18 років. На здоров’я не скаржилася і про хвороби не розповідала.

Водночас ТСН розповідає, що інцидент стався приблизно о 13.00 год. Щойно дівчина знепритомніла, колеги зателефонували у швидку та до місцевої медсестри.

Марина лежала на підлозі, пульсу вже не було. Їй намагалися робити штучне дихання та непрямий масаж серця, однак результату це не дало. Зіниці дівчини не реагували на світло.

Новини Полтави - У дитсадку раптово померла 19-річна вихователька - фото

 

Тепер батько померлої звинувачує у трагедії катастрофічний стан доріг в районі. За його словами, якби медики з Решетилівки, що за 25 км від села, прибули на допомогу швидше – дівчину врятували б. Втім, самі лікарі стверджують, що нічого не вдіяли б у жодному випадку, адже серце дівчини зупинилося відразу.

Наразі призначено експертизи, які мають з’ясувати точну причину смерті.


Читайте також:


Залишити коментар: