СБУ затримала двох українок, які інформували сепаратистів



Одна жінка збирала інформацію про сили і засоби української армії і передавала дані іншій, яка співпрацювала із сепаратистами.

- джерело.

Служба безпеки України припинила протиправну діяльність двох українських громадянок, які забезпечували сепаратистів “ЛНР” розвідувальними даними про підрозділи, задіяні в операції Об’єднаних сил. Про це повідомила прес-служба СБУ в п’ятницю, 23 серпня.

“Встановлено і під час досудового розслідування отримано докази, що мешканка підконтрольної українській владі території Луганщини збирала інформацію про сили і засоби українських силових структур і Збройних сил, які здійснюють відсіч збройної агресії проти нашої країни. Отримані дані вона передавала іншій громадянці України – бойовику так званої 4 омсбр 2 АК НМ терористичної організації “ЛНР”, – сказано в повідомленні.

Зараз обом громадянкам повідомили про підозру в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України і створенні терористичної групи чи терористичної організації (ч.2 ст.110, ч.1 ст. 258-3 КК). Матеріали справи передані до суду.


Читайте також:


Залишити коментар: