Саакашвілі: У Труханова було стільки звинувачень, що Аль Капоне плаче



У мера Одеси Геннадія Труханова була така кількість звинувачень, що Аль Капоне плаче. Про це заявив екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі в ефірі телеканалу “112 Україна”.

- джерело.

“І от коли ми говоримо про Одесу, ми говоримо, що є мер Труханов, всі суди Одеси його кишенькові. У нього була така кількість звинувачень, що Аль Капоне плаче. САП по ньому вимагала 14 років в’язниці, тому що ця людина вбиває найприголомлівише місто – Одесу, з якого можна зробити чудеса. Барселона і все інше в порівнянні з Одесою ніщо. Я говорю з повною відповідальністю “, – сказав він.

Саакашвілі також вважає, що через рік в Одесі не буде жодного схилу в центрі міста, де не буде цих потворних будівель.

“Ви вважаєте, що в Одесі нормальна ситуація? Що в наших містах нормальна ситуація, коли дороги, як в Нігерії? Ви знаєте, що у вас забирають останні схили? Чи не інопланетяни забирають, що не іноземна фірма приїхала, а місцеві мафіозі. Через рік в Одесі не буде жодного схилу в центрі міста, де не буде цих потворних будівель – це поліпшення? Може бути, для людей, які заробляють на цьому, це поліпшення “, – зазначив колишній чиновник.

Саакашвілі також навів як приклад ситуацію з житловим двориком і забудовниками на Польському спуску.

“Ви знаєте, що в центрі Одеси є Польський спуск, там в будинку живуть одесити в 5-му поколінні, я їх усіх знаю поіменно. У них був звичайний двір, один будинок, ззаду інший – типова ситуація, яка не змінювалася століттями. У них був сад, басейн. Потім в один прекрасний день прийшли бульдозери, зрубали всі їх дерева, забрали у них сад, зруйнували басейн і будують будинок. Або коли ми говоримо про те, що бюджет Одеси 15 млрд на розвиток – де? За ці гроші дороги можна було зробити краще, ніж в Мюнхені, озолотити всі фасади, які вбиваються. І головне, в пов му році всі ресторани були порожні майже все літо, тому що всі гроші на очищення каналізації були вкрадені. Чому я це кажу? Тому що така ситуація не тільки в Одесі, така ситуація всюди “, – додав він.

https://youtu.be/t5FtI9NThcM

 


Читайте також:


Залишити коментар: