Розстріли на Майдані: у суді дослідили докази у справі екскерівника столичного СБУ Щеголєва



КИЇВ. 19 травня. УНН. У Шевченківському районному суді міста Києва пройшло засідання із дослідження доказів у справі за обвинуваченням екскерівника управління Служби безпеки України у Києві та Київській області Олександра Щеголєва, який підозрюється в організації розстрілів активістів на Майдані Незалежності у Києві у лютому 2014 року, передає кореспондент УНН.

Так, судді дослідили відео та надали оцінку кожному доказу, у даному судовому засіданні з урахуванням всіх зауважень учасників судового процесу.

- джерело.

Зазначається, що дослідження матеріалів справи буде продовжено 26 травня 2020 року о 14:00.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва поновив запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання екскерівнику управління Служби безпеки України у Києві та Київській області Олександру Щеголєву, який підозрюється в організації розстрілів активістів на Майдані Незалежності у Києві у лютому 2014 року, до 9 травня.

Як повідомлялося в УНН, Шевченківський районний суд Києва змінив запобіжний захід із цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання для Олександра Щеголєва.

Нагадаємо, колишнього начальника ГУ СБУ в Києві та області Щеголєва підозрюють в організації та здійсненні у ніч з 18 на 19 лютого 2014 року силового штурму протестувальників на Майдані Незалежності у столиці шляхом проведення антитерористичної операції, у тому числі її силової фази у будівлі Федерації профспілок України. Його затримали 20 серпня 2015 року й арештували на наступний день.


Читайте також:


Залишити коментар: