Розпочато термінове розслідування! Зеленський зробив гучну заяву про трагедію на Донбасі



У зв’язку з загибеллю двох українських військових, які підірвалися на вибуховому пристрої у неділю, 21 липня, біля населеного пункту Щастя Луганської області, було розпочато термінове розслідування.

- джерело.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський після голосування на позачергових виборах до Верховної Ради.

Також він повідомив, що після опівночі на Донбасі пострілів не було.

“Пострілів не було, але у нас є одним проблема – загиблі люди через міни. З цього приводу там терміново почалося розслідування. Дві людини поранені і двох, на жаль, їх з нами більше не буде. Тому там буде розслідування як це сталося. Це були не постріли, це була міна”, – заявив глава держави.

Як відомо, У районі населеного пункту Щастя у Луганській області на невідомому вибуховому пристрої, встановленому диверсійною групою бойовиків, підірвалися два військовослужбовці, вони загинули на місці, ще двох евакуювали до лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Операції об’єднаних сил у Facebook.

“Близько 8:25 години під час висування на спостережний пост взводного опорного пункту в районі населеного пункту Щастя підірвалися на невідомому вибуховому пристрої, встановленому диверсійно-розвідувальною групою противника, два військовослужбовці”, – йдеться у повідомленні.


Читайте також:


Залишити коментар: