Розміром з кота: у США народилося найменше теля в світі



Хочеться взяти і приголубити. А заодно стати веганом

- джерело.

Нічого в світі не може бути миліше маленьких тварин. Особливо великих маленьких тварин. Особливо маленьких великих тварин, які народилися зовсім маленькими… Стоп. Поки ми з вами не заплуталися остаточно, перейдемо до справи. У США з’явилося на світ наймиліше створіння.

Теля, новину про народження якого облетіла цілий світ, на перший погляд виглядає зовсім звичайною. Здоровий, прекрасно себе почуває, їсть.

Незвичайного в ньому тільки його розміри. Маленький Білл (а так назвали теля)…. Розміром з домашнього кота. Це такий кишеньковий варіант бичка для любителів екзотики і бажаючих (а раптом!) тримати в квартирі корову.

Ні, всупереч поширеній думці, він не був виведений спеціально. Ветеринари так і не зрозуміли, що послужило причиною настільки рідкісної, незвичайної і навіть милої генетичної мутації. Його мама харчувалася добре, тато теж відрізняється великими розмірами. Словом, чудеса у звичайній “коров’ячої сім’ї”. Вага Маленького Білла – чотири з половиною кілограми. Незважаючи на “іграшкові” розміри, тваринка нормально розвивається і веде себе так, як і личить молодому, здоровому теляті. Білл ласкавий, допитливий і дуже тягнеться до людей. Майже як собака чи кіт.


Читайте також:


Залишити коментар: