“Розділить зі мною непросту долю”: Надії Савченко зробили пропозицію. Хто щасливець



Скандальна колишня депутатка Надія Савченко розповіла про особисте життя

- джерело.

38-річна Савченко розкрила пікантні подробиці у програмі “Світське життя”, ведуча якої Катя Осадча підловила Надію на заході з нагоди дня народження Дмитра Гордона.

За словами екс-нардепа, вона отримала безліч пропозицій вийти заміж. Причому, як від політиків усіх рангів, так і звичайних українських хлопців-роботяг. Однак, є один момент, який, як зізналася сама Савченко, її стримує.

“Це політики, це бізнесмени, це бандити, це військові, це прості працьовиті хлопці, будівельники. Тобто великий вибір… Поки що чоловіків стримує тільки одне: я ще досі під судами, нагадаю, за нібито вчинення терористичного акту. Тому поки ще чоловіки думають, хто зможе розділити зі мною мою досить непросту долю”, – поділилася Надія.

Також Савченко прокоментувала ситуацію з екс-головою СБУ Василем Грицаком, який колись посадив її у в’язницю. Справа в тому, що останній також був присутній на святкуванні дня народження Гордона, і Осадча припустила, що Савченко може висловити тому в обличчя образливі речі.

Надя пожартувала, що, навпаки буде з ним танцювати і додала: “Сьогодні ми всі зібралися в гості … і ми всі в принципі залишаємося людьми, толерантними і ввічливими настільки, щоб не зіпсувати вечір”.


Читайте також:


Залишити коментар: