«Російські спецслужби можуть вистежувати наших «декомунізаторів»: експерт зробив несподівану заяву



Російські спецслужби можуть вистежувати наших «декомунізаторів», але для них Україна – не пріоритет.

Про це «Вголосу» розповів ексзаступник голови СБУ Віктор Ягун.

- джерело.

Зазначимо, днями у Празі затримали російського агента, який готував замах на мера міста Зденека Гржиба. Так, очільник чеської столиці та голова 6-го району Праги ледь не поплатився життям за декомунізаційні дії у місті.

«При цьому не думаю, що присилатимуть до нас  спеціальну групу, бо тут вистачає тих, кого можна для такої «чорної роботи» найняти, – зазначив Ягун.

І додав: «Хоча, якщо говорити по вандалізм, то такі інциденти часто траплялися: в Україні знищували пам’ятники АТОвцям та монументи діячам не лише ОУН-УПА, а й УНР. Колись, до прикладу, на Львівщині радянська диверсійна група навіть не ставила до відома місцеве управління КДБ, коли підривала пам’ятники Героям УПА чи дивізії «Галичина».

Все ж, за словами експерта, така небезпека є, це 100%. «Адже у концепції московітів прописаний «захист» так званого «наслєдія» і вони це виконують ще з часів Радянського Союзу. В Україні ж мер чи посадовець також може бути під загрозою і ходити з охороною, просто цього не афішуватимуть на загал», – резюмував він.


Читайте також:


Залишити коментар: