Родичі закарпатки, яка померла під час пологів у лікарні, розповіли подробиці трагедії



Близькі 23-річної жінки, яка померла у Тячівській районній лікарні, під час операції кесаревого розтину, розповіли деталі трагічного випадку.

Родичі померлої Світлани Плиски детальніше розповіли подробиці того трагічного дня, як інформують у Mukachevo.net.

Повідомляє - джерело.

Рідні Світлани переконують, що вагітність 23-річної жінки проходила без проблем та ускладнень, адже вагітна відвідувала усі планові огляди, УЗД-діагностику, дотримувалася рекомендацій медиків.

Ввечері 9 лютого молода Світлана з чоловіком поїхали до пологового відділення Тячівської райлікарні, що на Закарпатті, де жінку оглянули та залишили, а рідних відправили додому.

«Нічого не віщувало біди. О 4.30 у жінки почалися гострі болі, і вона зателефонувала лікарці, а та прийшла не через 10 хвилин, як обіцяла, а близько 6-ї.

О 6.40 Світлана повідомила, що її будуть кесарити», – розповідає чоловік померлої.

Коли чоловік приїхав, немовля – абсолютно здорова дівчинка вагою 3100 грамів – вже народилося. Однак до батька лікарі вийшли з операційної із жахливою звісткою про смерть Світлани.

За його висновком паталогоанатома обласної клінічної лікарні імені Новака, причиною смерті жінки стала гостра дихальна недостатність, тромбоемболія та передчасне відшарування плаценти.

В КНП «Тячівська районна лікарня» створено спеціальну комісію, яка проводить службове розстеження.


Читайте також:


Залишити коментар: