Різко “одужала” і втекла з водієм в Росію: повідомили приголомшливі подробиці у справі вбитого депутата



Заступник глави Нацполіціі В’ячеслав Аброськін, який на початку серпня заявив, що до вбивства колишнього депутата Сумської міськради Анатолія Жука може бути причетна його дружина, сьогодні повідомив, що та, разом з водієм свого вбитого чоловіка і дочкою втекли в РФ.

- джерело.

Нагадаємо, на початку місяця преса забила тривогу, переживаючи, з приводу того, що сім’ю Жука могли теж вбити так як вони не виходили на зв’язок.

“Сьогодні ми отримали достовірну інформацію про те, що розшукувані безвісно зниклі вдова і дочка, а також водій убитого 2 серпня 2018 колишнього керівника Сумського відділення Ліберально-демократичної партії Анатолія Жука… знаходяться в РФ. За нашими даними жінка була затримана прикордонникам РФ при незаконному перетині кордону в районі Єлизаветівки Глушківського району Курської області. Незрозуміло за яких обставин, але невтішна вдова і колишній водій попросили в РФ політичного притулку”, – написав Аброськін в соцмережі.

Він нагадав, що втікачка під час вбивства знаходилася поруч з чоловіком, але навідріз відмовилася співпрацювати з поліцією, заявила, що хвора.


Читайте також:


Залишити коментар: