Рівно 14 років тому він тебе зустрів: Сергій Притула трепетно подякував тому, хто йому дорогий. “З гарячим серцем.”



Сергій Притула показав красуню-дружину з дітьми і написав пост-подяку.

- джерело.

Шоумен згадав, якою важкою працею добився всього, що зараз має.

Телеведучий Сергій Притула вкрай рідко публікує сімейні кадри, вся стрічка його соцмереж заповнена новинами про його гумор-шоу «Вар’яти». Однак зараз з’явився особливий привід подякувати близьких людей – рівно 14 років тому недосвідчений артист приїхав підкорювати столицю.

На своїй сторінці в Facebook комік опублікував фото, на якому зображений з дружиною Катериною та двома дітьми – дворічною Соломією і старшим сином Дмитром.

“14 років тому я переїхав з Тернополя до Києва. Підкорювати столицю я «понаєхал» з гарячим серцем, однією сумкою і кишенею, в якій лежали 35 гривень і 50$. Місто не чекало мене з обіймами. Стосунки складались цікаво (особливо зважаючи, що через місяць після переїзду проект на Інтері, де я був ведучим, закрився і залишилась тільки ставка на MusicRadio), але з часом ми порозумілися. Київ є чудовим містом для реалізації своїх амбіцій. І безальтернативним в контексті конкурентного середовища у тій царині, в якій я працюю. Станом на сьогодні я є батьком двох маленьких киян, ‒ написав ведучий.

Крім того, артист висловив вдячність близьким друзям, колегам і просто людям, з якими життя його зіштовхнуло за ці роки. А також подякував самому Києву за всі його можливості.

Я тут щасливий зі своєю сім‘єю. Від імені дорослої продюсерки, маленького барабанщика, ще меншої балерини і від себе особисто: дякуємо, Києве!” ‒ подытожил Притула.


Читайте також:


Залишити коментар: