Рідні Жанни Фріске розповіли про мicтичну знахідку у квартирі співачки, якої немає вже два роки (фото)



Нещодавно сестра співачки Наталія виявила дивовижну знахідку в будинку Жанни. Але те, що помітили шанувальники на знімку, зробленому у квартирі співачки, не піддається ніякому поясненню!

- джерело.

Кілька днів тому родина співачки влаштувала “День пам’яті” близької людини. Наталія Фріске, її мама і подруга рано-вранці вирушили у квартиру Жанни по вулиці 1905 року. Там вони знайшли архівні фотографії, які співачка дбайливо зберігала. Її сестра Наталія думала, що відео та фото згоріли в їх заміському будинку 9 років тому. Яке ж було її щастя, коли знайшовся цей сімейний архів.

“Приїхали в гості до нашої Малечі… з мамою, розбирали фотки) годин з 12 до 21 без зупинки сиділи згадували, балакали… і таке відчуття що вона була з нами поруч… знайшла стільки фоток наших дитячих навіть не думала що вони залишилися… (думала всі фото і відео згоріли в лазні у 2008 році.. але ні)) і я дуже рада цьому”, — прокоментувала свій пост сестра артистки.

Наталія Фріске опублікувала фото, на якому вона разом з мамою і подругою розглядали раритетні фотографії, які вважалися безповоротно загубленими. Розглядаючи цей знімок, шанувальники побачили щось дивне і мicтичне. У вікні, за спинами жінок вони розгледіли обличчя Жанни!

“Наташа у Вікні зображення обличчя Жанни. Наблизь уважно. Я це побачила. Вікно на якому немає ручки. На верху подивися”, “Дійсно я теж побачила, коли наблизила…… просто немає слів…. мicтика”, “і в правду що то видно”, — писали уpaжені шанувальники.

Що це: заломлення світла або містичний збіг? Запитань більше, ніж відповідей…

Нагадаємо, Фріске пішла з життя 2 роки тому. Співачка довго і наполегливо боролася з пyxлиною мoзку, але хвopоба виявилася сильнішою. Навіть експериментальна вaкцина не врятувала її. У Жанни Фріске залишився син Платон, якого тепер виховує батько хлопчика Дмитро Шепелєв.


Читайте також:


Залишити коментар: