Ріанна поділилася секретами своєї ідеальної зовнішності



Особиста візажистка Ріанни Прісцилла Оно розкрила кілька головних макіяж-секретів співачки.

- джерело.

Пише harpersbazaar.com.

По-перше, Ріанна підбирає тональний крем під колір плечей, а не обличчя. «Якщо тон шкіри вашого обличчя світліше від тону тіла, вибирайте засіб під плече. Наблизьте плече до обличчя і перевірте, чи збігаються відтінки», – порадила Оно. Крім того, вона додала, що наносити шар крему слід пензлем, а потім вирівнювати його спонжем, обходячи місця, що не потребують макіяжу.

По-друге, стилістка порекомендувала використовувати освіжальний спрей, щоб захистити шкіру від пересихання під шаром косметики.

Нарешті, за словами Оно, Ріанна укладає брови за допомогою чистої щіточки для туші, намиленої звичайним шматком сухого мила. «Це старий трюк візажистів. Усі хочуть ідеальні брови, а мило дійсно фіксує волоски», – сказала вона.

У травні фотографія Ріанни з неголеними ногами, яку співачка розмістила в своїх акаунтах в Instagram і Twitter, викликала захоплення шанувальників. Підписники оцінили природну красу американської співачки і висловили своє захоплення в коментарях. «Така чиста і природна!» – робили компліменти фанати Ріанни в Instagram.


Читайте також:


Залишити коментар: