Ремонт скандальної дороги Яблунів – Делятин стартував (фото)



Компанія «ПБС» почала ремонт дороги Яблунів – Делятин.

- джерело.

Першою працює бригада фрезерувальників – проводяться роботи із розпушення старого покриття, пише Фіртка з посиланням на прес-службу фірми.

«Одразу за мостом дорога погана. Тож ми починаємо з самого початку. У селі є дві ділянки, які минулого року відремонтувала наша компанія. Їх пропустимо і працюватимемо далі», – каже майстер ТОВ «ПБС» Олександр Августовський.

Побачивши техніку «ПБС» люди не приховують емоцій.

«Не вірю, що це сталося. Нарешті я дочекався ремонту», – радісно голосить пан Василь.

«Але в Заріччю ще добра дорога, ви поїдьте далі – там жах. Ні пройти, ні проїхати», – скаржаться люди із навколишніх сіл.

“Зважаючи на те, що дорогу не ремонтували кілька десятиліть, роботи у «ПБС» багато. Але автошлях буде зроблений швидко і якісно. Просимо врахувати тимчасові незручності щодо змін дорожнього руху. Дякуємо Олександрові Шевченку за підтримку і платникам податків за можливість відбудовувати країну”, – наголошують в «ПБС».

Нагадаємо, з 1 червня мешканці селища Делятин і навколишніх сіл заблокували трасу Н-09 Львів-Мукачево, вимагаючи давно обіцяного ремонту дороги Делятин-Яблунів. Дорога Яблунів-Делятин – єдина транспортна артерія, що з’єднує селище Делятин та села Заріччя, Чорний Потік, Білі Ослави, Чорні Ослави.

Капітальний ремонт вказаної дороги (крім невеликих ділянок в селі Заріччя та в напрямку села Білі Ослави, що були відремонтовані у 2015 та 2016 роках) не проводився декілька десятків років, внаслідок чого дорожнє покриття вщент зруйноване, утворились глибокі та великі вибоїни, ями. Такий стан дороги створює небезпеку для життя та здоров’я місцевих мешканців, які по ній щодня пересуваються до місця роботи та навчання.


Читайте також:


Залишити коментар: