Разумкова атакували на виборчій дільниці, з’явилися фото: “Вибори – це не…”



Глава “Слуги народу” Дмитро Разумков зіткнувся з суворою жінкою похилого віку під час голосування

- джерело.

21 липня лідер партії відправився на виборчу дільницю в Києві, щоб віддати свій голос на дострокових виборах Верховної Ради. Там він потрапив під приціл безлічі камер журналістів.

Представники ЗМІ оточили Дмитра Разумкова ще на вході і поцікавилися, як почався його день. Політичний лідер поділився: “прокинувся, діти побачили тата, ну і добре, і я приїхав до вас, голосувати”. Потім він увійшов до будівлі в супроводі кореспондентів. Взявши бюлетень, соратник президента Володимира Зеленського пройшов в кабіну для голосування, де зробив свій вибір. А потім кинув документ в урну для голосування.

Варто відзначити, що в приміщенні у нього сталася невелика сутичка з жінкою. Українка, як і глава “Слуги народу”, прийшла голосувати. Вона атакувала Дмитра Разумкова з підозрами в проросійській політиці: “Вибори – це не гра, це держава, це серйозна робота. Ви не грайтеся, а працюйте на Україну, не на Росію”. Політик не стримався і поспішив її заспокоїти: “Наша політична сила грає виключно на інтерес нашої країни, і не грає, а працює!”.


Читайте також:


Залишити коментар: