Ракетні атаки по Львівщині: у Золочівському районі виникли пожежі



Росіяни зранку 25 квітня нанесли масований ракетний удар по заходу та центру України. Як мінімум, від атаки постраждали Львівська, Рівненська та Вінницька області – зокрема, залізничні станції в Красному, Жмеринці та Козятині.

Пише - джерело.

Так, у двох населених пунктах Золочівського району виникли пожежі, повідомив вранці 25 квітня голова Львівської ОВА Максим Козицький. Пізніше він уточнив, що близько 8:30 внаслідок ракетного удару стався вибух на тяговій підстанції залізничної станції «Красне». Інформації про постраждалих поки що немає, рятувальники гасять пожежу.

«Ще одну ракету на території Львівщини знищили підрозділи зенітних ракетних військ Повітряне командування “Захід” Повітряних Сил ЗС України. Ракети летіли на захід України з південно-східного напрямку, російські окупанти випускали їх з літаків стратегічної авіації, ймовірно Ту-95», – написав у Telegram голова Львівської ОВА.

Про вибухи на території області повідомила також Вінницька ОВА. Під ракетні обстріли потрапили Жмеринка та Козятин. За словами голови ОВА Сергія Борзова, є загиблі та поранені, на місцях ударів працюють рятувальники.

За інформацією Рівненської ОВА, ворог завдав два ракетні удари по залізничній інфраструктурі Рівненщини, жертв немає. Голова Укрзалізниці Олександр Камишін повідомив про обстріл 5 залізничних станцій в центральній та західній частинах України, є постраждалі, щонайменше 16 поїздів затримуються.

Нагадаємо, що тиждень тому, 18 квітня, росіяни нанесли ракетного удару по західній частині Львова. Три ракети потрапили в об’єкти військової інфраструктури, один – у шиномонтаж. Внаслідок цієї атаки загинуло шестеро людей, ще 11, у тому числі і дитина, отримали поранення різної важкості.


Читайте також:


Залишити коментар: