Путін зізнався, що його лякає “відремонтований” американцями франківський аеродром



Як писала Галка раніше, президент росії Володимир Путін ухвалив рішення про визнання незалежності так званих ДНР та ЛНР.

Пише - джерело.

Водночас під час зверення від сказав, що його лякає “відремонтований” американцями франківський аеродром.
«Ми знаємо, що Україна збирається створити власну ядерну зброю. І це не пусті слова. Так, справді Україна має в своєму розпорядженні ще радянські ядерні технології і способи доставки такої зброї, включаючи авіацію а також оперативно-тактичні ракети. Модернізовані з допомогою американців мережі аеродромів: Бориспіль, Івано-Франківськ, Чугуєв, Одеса і так далі здатні виконати перекидку воєнних частин в найкоротші терміни», -повідомив путін під час онлайн-ефіру на каналі Россия 24.
Зазначимо, що вже роками злітна смуга військового летовища в Івано-Франківську перебуває у далеко не найкращому стані. Це, за словами представників цивільного аеропорту, заважає приймати сучасні пасажирські літаки. Свого через цю проблему нібито з міста вийшли Turkish Airlines.
Як писала Галка раніше, Путін у начебто прямому ефірі вирішує чи визнавати “незалежність” так званих ДНР і ЛНР.

У Москві відбулося засідання Ради безпеки Російської Федерації. За його підсумками мали ухвалити рішення про визнання терористичних “ДНР” і “ЛНР” як “незалежних” держав. Під час виступів учасників прозвучали пропозиції і про негайну анексію цих територій та їх включення в склад Росії.

Читайте також: росіяни кажуть, що захопили в полон “українського диверсанта”.

До слова, Путіну пропонують розширити межі “ЛДНР”: Від Маріуполя і далі.


Читайте також:


Залишити коментар: