Путін відповів на звернення Зеленського щодо українських моряків



Президент Росії Володимир Путін заявив, що питання щодо звільнення українських моряків, захоплених в листопаді минулого року, вирішиться “спокійно, в робочому режимі”. Про це він заявив під час прес-конференції за підсумками зустрічі “Групи двадцяти” в Осаці, відповідаючи на прохання журналіста прокоментувати нещодавнє звернення до нього Президента України Володимира Зеленського, передає кореспондент УНН.

- джерело.

“На що я б хотів звернути увагу. По-моєму, вже новопризначений начальник Генерального штабу української армії підтвердив, що це була провокація української армії, організована Порошенком в ході передвиборної боротьби… Якщо так, то фактично українська сторона визнала, що це була провокація з їх боку. Ми спокійно, в робочому режимі, це питання вирішимо. У нас є питання по деяким людям, затриманим в Україні. Тут крім моряків… вони виконували наказ, і все. Ми віддаємо собі в цьому звіт. Але вони порушили російський закон. Тому потрібно спокійно, в робочому режимі з цим розібратися”, – сказав Путін, відповідаючи на питання журналіста про прохання Зеленського повернути моряків.

За словами російського президента, “обміни йдуть” – він згадав чотирьох полонених, які напередодні повернулися до Києва з окупованих територій.

“Ось хороший приклад контакту з тими, з ким потрібно вести діалог. І результат на лице. Якщо нинішня влада так буде вести роботу, звичайно, ми багато чого можемо досягти”,
– додав Путін.


Читайте також:


Залишити коментар: